Klassisk møter Klassisk

Hatha & Bach

i Domkirken søndag 12. mai


Under denne timen i Domkirkens vakre rom, vil jeg, i samarbeid med Aktive Fredrikstad og Fredrikstad domkirke,  invitere deg til en «klassisk» yogatime. Yogaen  er en klassisk, enkel, mild og velgjørende HathaYoga. En yoga for alle. Bakgrunnsmusikken jeg har valgt, og som lar timen flyte sammen, vil være klassiske pianostykker av Johan Sebastian Bach. 

 

Husk å ta med deg din egen yogamatta, ditt eget pledd og gjerne en egen pute, og kom gjerne ca. 20 minutter før vi begynner slik at du finner din plass og en ro før vi starter. Denne timen er gratis.

 

Kom gjerne i stillhet.

Varmt velkommen skal du være!


Hvor og når:

12. mai i Fredrikstad domkirke, Riddervoldsgate 5, 1606 Fredrikstad

Aktiviteten varer fra 19:00 til 20.00

Aldersgrupper: Ungdom, voksne, senior


Kontaktinformasjon:

Navn: Torill Stokkan

E-post: torillstokkan@gmail.comKlassisk møter Klassisk

Hatha & Bach

i Håpets Katedral

tirsdag 14. mai


Obs! Påmelding!


Under denne timen i Håpets Katedrals magiske rom, vil jeg invitere deg til en «klassisk» yogatime i samarbeid med Aktive Fredrikstad og Håpets Katedral. Yogaen  er en klassisk, enkel, mild og velgjørende HathaYoga. En yoga for alle. Bakgrunnsmusikken jeg har valgt, og som lar timen flyte sammen, vil være klassiske pianostykker av Johan Sebastian Bach.

Denne timen er gratis. 

 

Husk å ta med deg din egen yogamatta, ditt eget pledd og gjerne en egen pute, og husk å ha litt ull på kroppen. Det kan være litt kjølig så nær elven. Kom gjerne ca. 20 minutter før vi begynner slik at du finner din plass og en ro før vi starter. 

Kom gjerne i stillhet.

Varmt velkommen skal du være!

 

Max antall under timen i Håpets Katedral

er 20 stk. Ønsker du å være med, send en

e-post til Torill Stokkan: torillstokkan@gmail.com


Hvor og når:

14. mai i Håpets Katedral, Isegran, Kråkerøy

Aktiviteten varer fra 12.00 til 13.00

Aldersgrupper: Ungdom, voksne, senior


Kontaktinformasjon:

Navn: Torill Stokkan

E-post: torillstokkan@gmail.com"Man ligger stilla på rygg, andas in i jämna alls inte kraftiga drag låter andredräkten genom både näshålorna i föreställningen gå neråt ryggraden sa att de båda strömmarna gå om varandra enligt vidföljande teckning og tänker sig sedan, att man drar uoo luftströmmen genom ryggradens inre. Det er inte svårt, för man bara inbillar sig, att andas så.

Selma Lagerlöf

(i et brev til Elisabeth Grundtvig)

Yoga på Storedal Kultursenter

lørdag 31. august 2024


Opplev dette magiske stedet fra yogamatta!

Under denne dagen vil dere oppleve flere former for yoga, vandrende mindfullness-meditasjon i sansehagen, foredrag om yogafilosofien i det lille kulturhuset,

meditasjon under skulpturen Ode til lyset,

gongbad i amfiet 

og en god, sunn lunsj!


Mer info kommer!"Everything that happens in the external world influences us, and what happens within us in its turn has an influence on our reationship with the external world."

T. K. V. Desikachar

SeniorYoga på

Finnskogtoppen Spa & Velværehotel


Fredrikstad Pensjonistakadmi

28.- 31. oktober 2024


Jeg har fått det gledesfylte oppdraget å være reiseleder og yogalærer på en tur til Finnskogtoppen Spa & Velværehotel med og for medlemmer av Fredrikstad Pensjonistakademi. Turen går i høst - fra 28. - 31. oktober.


Det blir tre døgn i disse trolske og helsebringende skogene hvor man kan nyte av stedets deilige mat, ro og egne aktiviteter - i tillegg til yoga for voksne kropper "servert" av undertegnede - og foredrag om hva yoga er og hvorfor vi bør lytte til filosofien rundt den.

Under disse flotte høstdagene skal vi få et innblikk i hva yoga kan gjøre for deg. Hvordan den kan få en voksen kropp til å kjenne på fordeler av milde, rolige og velgjørende yoga- og pusteøvelser hvor målet er å kjenne at kroppen din blir litt smidigere, litt sterkere, litt mykere og litt mer medgjørlig.


Spørsmål om påmelding/venteliste skjer til Fredrikstad Pensjonistakademi via

Berit-Julie Pedersen mail;

berit-julie@bjped.no

Yoga er for alle. Og det er aldri for sent å begynne!